Combina cosmetica multifunctionala cu 9 functii Combine cosmetice

Combina, cosmetica, multifunctionala, 9 functii: vapozon, vacum, spray, perii, lampă Wood, lupă cu lumină, electroderm, galvanoderm, ultrasunete.

 

Combina cosmetică este instrumentul care, dacă este folosit cu pricepere şi îndemânare, uşurează considerabil munca cosmeticienei în efectuarea tratamentelor cosmetice faciale.

Complexul de funcţii conferă tot ceea ce este necesar în cosmetica facială, dar de asemenea, unele dintre aceste funcţii putând fi folosite cu succes şi în tratamentele de remodelare corporală.

 

Functiile combinelor cosmetice sunt urmatoarele:

 

1. Vapozon (abur + ozon).

Terapia cu aburi măreşte nivelul de activitate celulara cu 13%, îmbunătăţeşte metabolismul, reduce presiunea, nivelul de tensionare musculară, permiţând eliberarea de enzime de colagen, dizolvă lipoproteinele prin lichefierea acestora în interiorul membranelor celulelor.

Efectele aburului:

• Înmuierea stratului cornos.

• Dilatarea porilor.

• Stimularea funcţiilor glandelor sebacee (datorită temperaturii).

• Eliminarea toxinelor (prin stimularea glandelor sudoripare).

• Hrănire prin activarea microcirculaţiei sanguine.

Ozonoterapia reprezintă o terapie bazată pe injectarea sau insuflarea în organism a unei cantitati de amestec Oxigen-Ozon, prin diferite tehnici, care, în anumite domenii de patologie, a permis obţinerea unor rezultate terapeutice de neaşteptat, datorate acţiunii sale directe în cursul aplicaţiilor locale, de tip dezinfectant, revitalizant şi trofic, datorită acţiunii antialgice şi miorelaxante, precum şi datorită efectului puternic antibacterian şi virustatic de tip sistemic.

Ce este Ozonul? Cuvântul “ozon” înseamnă “aer proaspăt” în limba greacă. Ozonul are formula chimica O3 şi a fost identificat în anul 1785, pentru ca, în anul 1896, Nikola Tesla să fie inventatorul care a patentat în SUA primul generator de Ozon. În prezent este folosit la tratarea pacientilor şi la purificarea apei potabile sau a celei din piscine în numeroase oraşe din lume datorită avantajului că este un germicid puternic, prin faptul că distruge toate bacteriile, paraziţii, mucegaiurile, inactivând totodata şi virusurile.

Efectele ozonului :

• Efect imunostimulant.

• Efect antibacterian şi virustatic.

• Efect antiinflamator.

• Efect revitalizant.

• Efect antialgic (calmează durerea).

• Acţiune lipolitică.

• Îmbunătăţeşte circulaţia

• Acţiune antidepresivă.

• Efect dezinfectant - eliminarea radicalilor liberi şi a toxinelor.

• Oxigenarea şi tonifierea pielii.

2. Vacuum.

Are dublă utilizare:

• Aspirarea comedoanelor, golirea foliculilor polisebaceici de sebum în cazul tenului gras - uleios, îndepărtarea surplusului de sebum de pe şanţul nazogenian. Se lucrează prin aspiraţie ritmică sau continuă, prin obturarea orificiului de pe partea laterală a ventuzei.

• Masaj facial : se execută o aspiraţie ritmică deplasând ventuza perpendicular pe rid; operaţia se repetă de mai multe ori pe acelaşi traseu.

Beneficiile oferite de vacuum sunt:

• Eliminarea sebumului şi a comedoanelor de pe piele.

• Activarea circulaţiei sanguine şi limfatice , prin afluxul de sânge pe care îl provoacă, contribuie la o mai bună nutriţie a straturilor superficiale ale pielii şi stimulează procesul de regenerare celulară.

• Stimularea elasticităţii fibrelor din derm şi diminuarea ridurilor.

• Imbunătăţirea tonusului muscular al pielii.

 

3. Spray.

Constituie o funcţie plăcută şi funcţională a combinelor cosmetice, pentru tratamentele cosmetice faciale şi nu numai.

Este folosită pentru pulverizarea substanţelor lichide, în cadrul diferitelor etape ale tratamentelor cosmetice.

 

4. Perii.

Periil rotative cu turaţie reglabilă pentru un peeling eficient pe faţa şi corp. Efecte:

• Curăţarea superficială prin îndepărtarea stratului de celule moarte şi a impurităţilor de la suprafaţa epidermei.

• Efect de hrănire : masajul cu peria produce o activare a circulaţiei sanguine, dar şi a celei limfatice locale, înlesnind schimburile intercelulare de substanţe nutritive.

 

5. Lampă Wood.

Lampa Wood este folosită pentru o analiză profundă a pielii. Are capacitatea de identificare a tipurilor de ten ce coexistă pe faţa unei persoane.

Dispozitivul foloseşte lumină ultravioletă pentru iluminarea şi punerea în evidenţă a zonelor cu imperfecţiuni sau foarte uscate de pe pielea clientei, ce au nevoie de tratare.

 

6. Lupă cu lumină.

Lupa reprezintă instrumentul ce permite o examinare mai atentă şi în detaliu a pielii ce urmează a fi diagnosticată şi tratată în conformitate.

 

7. Electroderm.

Aparatul foloseşte acţiunea curentului alternativ de înaltă frecvenţă la descărcarea în gaz, în electrozi.

Electrozii sunt tuburi de sticlă de diferite forme şi mărimi, cu vid parţial ( aer rarefiat) sau cu gaze rare (neon).

Trecerea curentului de înaltă frecvenţă prin aceste tuburi este marcată de o coloraţie fie violacee, în cazul vidului parţial, fie portocalie în cazul neonului, producând ozonizarea aerului.

Ozonoterapia reprezintă o terapie bazată pe injectarea sau insuflarea în organism a unei cantităţi de amestec Oxigen-Ozon, prin diferite tehnici, care în anumite domenii de patologie a permis obţinerea unor rezultate terapeutice de neaşteptat, datorate acţiunii sale directe în cursul aplicaţiilor locale, de tip dezinfectant, revitalizant şi trofic, datorită acţiunii antialgice şi miorelaxante, precum şi datorită efectului puternic antibacterian şi virustatic de tip sistemic.

Ozonul are formula chimică O3 şi este un germicid puternic, prin faptul că distruge toate bacteriile, funghii, paraziţii, mucegaiurile, inactivând totodata şi virusurile.

 

Efectele produse prin utilizarea aparatului:

• Excitarea terminaţiilor nervoase, prin scânteierile ce se produc între electrozi şi piele.

• Activarea circulaţiei sanguine şi limfatice - datorită scânteierilor se produce o vasoconstricţie, urmată de o vasodilataţie, deci o hiperemie locală, ceea ce îmbunătăţeşte schimburile intercelulare de substanţe nutrititive.

• Efect bactericid , datorită ozonului produs care împiedică dezvoltarea microorganismelor.

• Efect de tonifiere , datorită acţiunii fizicomecanice a scânteierilor şi datorită ozonului ce stimulează procesele chimice din muşchi • îmbunătăţirea respiraţiei cutanate, prin oxigenarea intensă a pielii.

 

8. Galvanoderm.

Galvanodermul este un aparat care furnizează curent continuu, utilizat în cosmetică pentru tratamente de dezincrustare şi ionizare. Dezincrustarea este procedeul de curăţare profundă a pielii, prin care se îndepărtează de la suprafaţa pielii şi din foliculii pilosebaceici surplusul de sebum.

Se lucrează de obicei în sistem monopolar cu polul pozitiv pe faţă. Sub acţiunea curentului galvanic, folosind o soluţie de carbonat de sodiu 1%, se obţine o saponificare a sebumului , o transformare a acestuia în produşi solubili în apă, ce se îndepărtează uşor de pe piele (sebumul este format din colesterol, grăsimi neutre şi acizi graşi nesaturaţi).

Ionizarea este procedeul folosit în cosmetică pentru introducerea în piele a unor substanţe active sub formă de ioni. Sub acţiunea curentului galvanic, soluţiile cu concentraţii bine stabilite sunt disociate în ioni cu o mare putere de pătrundere în straturile profunde ale pielii, până în dermă şi în circulaţia de la acest nivel, de unde sunt distribuite la toate celulele. Prin ionizare se introduc în piele o serie de săruri minerale absolut necesare proceselor metabolice de la nivelul pielii , vitamine ce catalizează reacţiile metabolice celulare şi care stimulează procesul de regenerare celulară.

Pentru ionizări se folosesc seruri (extracte) concentrate specifice fiecărui tip de ten. Ionizarea se face cu pol negativ pe faţă, de obicei în sistem monopolar.

 

9. Ultrasunete.

Tratamentul cu ultrasunete este destinat în special tratamentelor corporale legate de: atenuarea nodulilor anticelulitici şi reconturarea adipozităţilor localizate, obţinute prin acţiunea mecano-termică ce le dizolvă şi le face mult mai uşor de eliminat din organism, îmbunătăţirea elasticităţii ţesuturilor, pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme şi loţiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, pentru fermitate sau anti vergeturi, accelerarea circulaţiei sanguine şi a hidratării în profunzime a pielii.

De asemenea, ultrasunetele sunt folosite în tratamentele faciale pentru ochi şi contur facial, lifting facial, anticearcăn, depigmentare, prin eliminarea acumulărilor de melanină. Ultrasunetele permit introducerea profund în straturile pielii a substanţelor active, indiferent de prezentarea lor (creme, fluide , geluri, seruri), fiind o metodă fără contraindicaţii. Ultrasunetele crează micro-vibraţii invizibile, localizate profund în interiorul celulelor, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Undele ultrasonice vibrează de un milion de ori pe secundă, ducând la efecte de curăţare a grăsimilor şi de încălzire.

Tratamentele cu ultrasunete simulează efectul unei diete, prin topirea grăsimilor şi eliminarea acestora din organism. Masajul ultrasonic penetrează în grăsimea subcutanată între 4 si 5 cm sub piele, creând acelaşi efect ca cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate cu energie cinetică ce utilizează micro-vibraţii. Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, şolduri, fund, coapse, braţe, bărbie, etc.

Tratamentul cu ultrasunete ajută la dispersarea grăsimilor, la tratarea acneei, având următoarele acţiuni şi efecte:

• Presiune acustică cu acţiune mecanică: emisia sonoră creează o alternare de presiune şi depresiune asupra pielii, realizând un micro masaj.

• Exfolierea neagresivă – vibraţiile sondei cu acţiune dezincrustantă producând o descoamare a stratului cornos.

• Sonoforeza, presiune acustică directă exercitată de undele acustice care traversează gelurile bioactive, vehiculând moleculele active din produsele folosite; produsele aplicate aproape că se vor evapora sub acţiunea ultrasunetelor.

• Efect defibrozant pentru tratarea ridurilor şi vergeturilor.

• Efect de stimulare metabolică – acţiunea energiei sonore are un rol important asupra activării metabolismului celular, a activării de fibroblaşti necesari producerii de colagen. Prin acţiunea termică, activează micro-circulaţia, iar presiunea acustică provoacă o vaso-dilataţie a reţelei microcirculaţiei cutanate.

• Stimulează eliberarea toxinelor din celule şi transferarea lor în sistemul limfatic.

• Micşorează timpul de vindecare în cazul fracturilor osoaselor.

100/230 volts 50/60 Hz 900 watts 10 amps

 

S.C. SERGAL S.R.L. Oradea
J05/1048/2005 Telefon contact: 0744.29.28.05 - Lucia 
Telefon contact: 0735.85.05.73 - Cristina  E-mail: manichiura@sergal.ro  
 
Adresa magazin 1: Calea Republicii nr 47, Oradea, Cod postal 410167 

Telefon magazin 1: 0735.85.05.72 Adresa magazin 2: Piata Creanga nr 1, Oradea
Telefon magazin 2: 0735.85.05.73

Combina cosmetica multifunctionala cu 9 functii

Transport !

Alege intre Fan Curier si Posta Romana !

Comanda rapida

Ai nevoie de vreo informatie ? Suna-ne la  0735.85.05.73

  • Views: 2269
  • Cod produs: Combina cosmetica multifunctionala cu 9 functii
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
0 Product(s) Sold
  • 3.000,00 RON

Etichete: Combina, cosmetica, multifunctionala, functii, Combine, cosmetice